Opleiding en Training

Mosae Secure & Facilities staat voor kwaliteit. Om deze te waarborgen hechten wij heel veel waarde aan het overdragen van kennis en kunde aan onze medewerkers. Mosae Secure & Facilities werkt nauw samen met VCL (VeiligheidsCentrumLimburg)te Nuth. Als leerbedrijf verzorgen wij samen met VCL de opleiding Beveiliger 2.

Vervolgens willen wij de kennis en kunde waarborgen. Hiervoor verzorgt Mosae Secure & Facilities een aantal zaken. Uitreiken handboek Mosae Secure & Facilities. Dit handboek is speciaal geschreven om al onze medewerkers te voorzien van de nodige handvaten om optimaal te kunnen presteren in het werkveld en het niveau te halen welk Mosae Secure & Facilities als standaard ziet.

Daarnaast verzorgen wij Toolbox Meetings om aanwezige kennis op te frissen en nieuwe kennis te delen. Met regelmaat worden medewerkers gezien, gesproken en getoetst om het bestaande kennisniveau te handhaven.

Om het kennis niveau up to date te houden wordt er met regelmaat gesproken met onze klanten, collega bedrijven en de Nederlandse wet en orde handhavers. Wilt u meer informatie, stuur dan een mail met uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem telefonisch contact met ons op.
c

Als u een vraag heeft,
aarzel dan niet om contact
met ons op te nemen.

p

Kantoor Sittard
Milaanstraat 120
6135 LH Sittard
Tel. +31 462 02 11 21

p

Kantoor Maastricht:
Wilhelminasingel 92
6221 BL Maastricht
Tel. +31 432 04 10 38

{

Wij zijn geopend van:
Ma-Vr: 9.00 tot 17.00 uur
Za-Zo: gesloten