Night Reception

Mosae secure & facilities levert flexibele nachtreceptionisten. Wij verhogen ’s nachts de hospitality en veiligheid bij u als onze opdrachtgever. Dit realiseren wij door onze excellente gastvrijheid en adequate toegangscontrole. Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. Samen met onze 100% bereikbaarheid, levering en transparante communicatie levert dit de ideale voorwaarden voor een langdurige samenwerking met u als onze partner.

Ons vakmanschap

Voor u als onze partner staat gastvrijheid en vakmanschap voorop. Kenmerkend hiervoor zijn de betrokkenheid en representativiteit van uw medewerkers. Mensen die namens u gasten en/of medewerkers te woord staan moeten daarom ook een positieve bijdrage leveren aan de beleving en tevredenheid. De medewerkers van Mosae hebben gastvrijheid, professionaliteit en vakmanschap als kerncompetentie in al hun handelen en denken. Hierdoor sluiten onze medewerkers naadloos aan op de uitstraling zoals u die graag van uw organisatie ziet.

Onze kracht

Medewerkers van Mosae voeren hun werkzaamheden snel en adequaat uit. Niet alleen de nachtreceptionisten, maar ook onze accountmanagers. Wij hanteren een zorgvuldige selectie- en sollicitatieprocedure. Om de juiste mensen binnen onze gelederen te krijgen en te houden bieden wij onze medewerkers een prettige en open werksfeer aan. Onze mensen zijn tenslotte ons kapitaal en dat is onze kracht van Mosae secure & facilities.

Ons totaal concept

Wilt u bijvoorbeeld administratieve en/of lichte schoonmaakwerkzaamheden integreren tijdens de nachtreceptie? Samen met u willen wij heel graag inventariseren om welke werkzaamheden het gaat en in hoeverre wij deze in kunnen passen bij onze nachtreceptionisten. Deze uitbreiding van het takenpakket mag natuurlijk niet ten koste gaan van de gastvrijheid en vooral niet van de veiligheid.

Onze servicegarantie

Mosae streeft naar continuïteit en groei. Wij kunnen dit echter alleen bereiken door een langdurige samenwerking aan te gaan met onze opdrachtgevers c.q. partners. Wij garanderen u 100% bereikbaarheid, 100% levering en 100% transparante communicatie. U beschikt 24 uur per dag, 7 dagen per week over gekwalificeerd personeel en een persoonlijk aanspreekpunt. Dit zijn de fundamentele waarden van onze servicegarantie.

Onze services

Wij ontzorgen uw nachten. Onze kennis en ervaring zijn namelijk ongekend in de diverse hospitallity services ten behoeve van de kantoren-, zorg- en hotelmarkt. Mosae staat voor betrouwbaarheid, professionaliteit en daadkracht. Mocht u buiten de reeds benoemde diensten ook behoefte hebben aan gerichte beveiliging voor de nacht alsook overdag, laat het ons weten. Wij inventariseren graag samen met u uw behoefte om deze vervolgens zo efficiënt mogelijk invulling te geven.

Meer informatie?

Mosae secure & facilities biedt uitstekende dienstverlening tegen een concurrerende prijs. Vraag hiervoor vrijblijvend voor een afspraak. Wij komen graag uw behoefte inventariseren en maken vervolgens een passende offerte welke aansluit op uw wensen, eisen en voorwaarden.

c

Als u een vraag heeft,
aarzel dan niet om contact
met ons op te nemen.

p

Kantoor Sittard
Milaanstraat 120
6135 LH Sittard
Tel. +31 462 02 11 21

p

Kantoor Maastricht:
Wilhelminasingel 92
6221 BL Maastricht
Tel. +31 432 04 10 38

{

Wij zijn geopend van:
Ma-Vr: 9.00 tot 17.00 uur
Za-Zo: gesloten